EDP Ödülü, Ricoh Pro™ L5130e ve Ricoh Pro™ L5160e genişletilmiş gamut lateks geniş format yazıcılarını onayladı.
01.02.2022

EDP Ödülü, Ricoh Pro™ L5130e ve Ricoh Pro™ L5160e genişletilmiş gamut lateks geniş format yazıcılarını onayladı.

Geniş formatlı sistemler daha üstün kalite, üretkenlik ve sürdürülebilirlik sağlar.

Ricoh Europe, Londra, 01 Şubat 2022 – Ricoh, EDP'nin prestijli EDP 2021 Roll-to-roll Printers  330cm (EDP 2021 Rulodan Ruloya Yazıcılar 330cm) ödülünü, Ricoh Pro L5130e ve Ricoh Pro L5160e genişletilmiş gamut lateks yazıcıları ile tekrar kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ricoh Pro L5160e genişletilmiş gamut lateks geniş format yazıcısı prestijli bir EDP ödülü aldı.
Ricoh Pro L5160e genişletilmiş gamut lateks geniş format yazıcısı prestijli bir EDP ödülü aldı.

EDP Ödülleri, baskı üretim araçları, yazılım, alt tabakalar, mürekkepler, malzemeler ve sonlandırma sistemlerindeki önemli gelişmelere dikkat çeker. Kurum, endüstriyel inovasyonunu teşvik etmenin ve ileriye dönük operasyonları, işleri geliştirecek ve büyümeye odaklanmayı sağlayacak teknolojiyle birleştirmenin yollarına odaklanır.

Ricoh'un pazar lideri inkjet kafası ve mürekkep teknolojisi yetkinliğine dayanan sistemler, başarılı Ricoh Pro™ L5130 ve Ricoh Pro™ L5160 lateks geniş formatlı yazıcılardan evrilmiştir. 

Halihazırda mevcut olan beyaz mürekkebe yeşil ve turuncu mürekkeplerin eklenmesiyle, üretim matbaaları ile tabela ve teşhir uzmanları için yeni fırsatlar yaratmaktalar. Gelişmeler: 

  • Mevcut pazardaki mürekkep teknolojisine kıyasla renk gamını önemli ölçüde genişletti. 
  • Daha geniş bir Pantone ve marka renk yelpazesinin doğru şekilde yeniden üretilmesini sağladı. 
  • Mürekkep tüketimini azaltmaya yardımcı oldu; örneğin, turuncu oluşturmak için macenta ile sarıyı veya yeşil oluşturmak için camgöbeği ile sarıyı karıştırmaya gerek kalmadı. 
  • Baskı işlemlerinde üretkenliği arttırmak için çift CMYK çalıştırmayı ve transfer malzemeleri, metaller ve koyu alt tabakalar için CMYK ve beyaz çalıştırmayı sağladı. 

Sistemler üç kademeli Ricoh GEN5 endüstriyel baskı kafası içerir. Dış mekan yüksek hızlı dört renk modunda saatte 46,7 m2 ve iç mekan standart dört renk modunda saatte 25 m2'de değişken noktalı baskı sunarlar. Greenguard sertifikalı lateks mürekkebi sürdürülebilir ve uygun maliyetli üretim sağlarken, düşük enerji tüketimi için düşük baskı mürekkebi kürleme sıcaklığı kullanırlar. 

Verimli işleyiş geniş formatlı baskının taleplerine göre uyarlanmış pazar lideri RIP yazılımı çözümü ColorGATE Productionserver tarafından desteklenir. Ricoh Avrupa Grafik İletişim Grubu Başkan Yardımcısı Eef de Ridder şunları söylemektedir: “Canlı renklerin hızlı, kolay ve doğru şekilde çoğaltılmasının büyüleyici baskılar sağlamaya yardımcı olduğu bir sır değil. Bu sistemler çok çeşitli uygulamalarda işlemlerin akılda kalıcı ve canlı sonuçlar üretmesini sağlar. Atıkları, mürekkebi ve enerji tüketimini azaltma yetenekleri de sürdürülebilir ve uygun maliyetli üretimi destekler. Bu özellikler teknolojinin pandemi sırasında tabela ve sosyal mesafe uygulamaları oluşturmak için etkin bir şekilde kullanılmasının ardındaki birçok neden arasında yer alıyor.”

Ricoh'un dijital baskı çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press