Fogra, Ricoh Pro™ VC70000'in en yüksek endüstri standartlarına göre olduğunu onayladı.
01.03.2022

Fogra, Ricoh Pro™ VC70000'in en yüksek endüstri standartlarına göre olduğunu onayladı.

 Sürekli beslemeli inkjet sistemi ISO 12647-8 standardına uygundur…

Ricoh Avrupa, Londra, 01 Mart 2022 – Ricoh Pro VC70000, prestijli Fogra Validation Printing System (VPS) (Baskı Sistemleri Validaasyonu) sertifikasına sahip olan, piyasadaki tek sürekli beslemeli inkjet baskı makinesidir. Bu sertifika, endüstrinin en yüksek standartlarına uygunluğunu teyit eder ve tutarlı bir şekilde mükemmel bir baskı üretme kabiliyeti konusunda müşteriye güven verir.

Fogra certifies Ricoh Pro™ VC70000 to highest industry standards
Ricoh Pro VC70000, Fogra sertifikası almıştır.

Fogra, baskı endüstrisinin önde gelen araştırma merkezidir. Zorlu Fogra VPS testi, doğrudan dijital verilerden, basılı kopya doğrulama baskısı üreten sistemlerin ISO 12647-8 standardına uygun olup olmadığını değerlendirir. Prova baskı, alt tabaka rengi ve parlaklığı, renk doğruluğu, ışık haslığı ve PDF/X standardına uygunluk gibi çok çeşitli kriterleri göz önünde bulundurur.

Fogra, Ricoh Pro VC70000'in iki farklı baskı ortamında ISO 12647-8 standardına uygunluğunu onayladı: 

  • Fogra59 (Geniş renk gamlı yazıcılar için güncellenmiş exchange renk alanı)
  • Fogra51 (Premium kaplamalı kağıda ISO 12647-2:2013 yazdırma)

Ricoh Pro VC70000'in onaylanması, Ricoh Pro™ C9200, Ricoh Pro™ C7200 ve Ricoh Pro™ C5300 renkli tabaka beslemeli baskı makinelerinin aldığı Fogra sertifikalarını takip ediyor.

Ricoh'un Telford İngiltere'deki Müşteri Deneyimi Merkezi, Ricoh Pro VC70000 ile Fogra Cert Process Standard Digital (PSD) Print Check Digital sertifikalarını aldı. 12 aylık sertifika, Ricoh'un renk doğruluğu kapasitesini ve Fogra PSD spesifikasyonlarına (ISO/TS 15311-2) göre baskı çalıştırma tutarlılığını onaylamakta.  

Sattler firması, Premium Print İnovasyon ve Çözümler Müdürü Christian Haneke şunları söylüyor: “Pro VC70000 ürünümüzün artık Fogra sertifikalı olmasından çok memnunuz. Ticari baskı pazarındaki genişlememize devam etmemize ve daha önce yalnızca toner veya ofset ile mümkün olan işleri inkjette üretmemize olanak tanıyor.”

Ricoh Avrupa Grafik İletişim Grubu Sürekli Besleme ve Üst Düzey Yazılım Direktörü Clive Stringer şunları ekliyor: “Fogra sertifikası, Ricoh Pro VC70000 tarafından sağlanan yüksek kaliteli sonuçları doğrulamaktadır. Müşterilerimize sürekli mükemmel baskı üretme becerisiyle işlerini ileriye taşıyabilmelerini sağlayacak güveni verir. Sistemin aldığı Americas (PIA) InterTech Technology (Amerika Kıtası Baskı Endüstrileri (PIA) InterTech Teknoloji) Ödülü ve EDP Ödülü'nün ardından sınıfında lider performans yeteneklerinin sektör tarafından onaylandığı bu son ödülle gurur duyuyoruz." 

Daha fazla bilgi için lütfen https://www.ricoh.com.tr/ adresini ziyaret edin.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press