Giriş seviyesi Ricoh Pro™ C5300'ün popülaritesi ve pazar payı kazanımlarını artırıyor
29.07.2021

Giriş seviyesi Ricoh Pro™ C5300'ün popülaritesi ve pazar payı kazanımlarını artırıyor

Ricoh Europe, Londra, 29 Temmuz 2021 – IDC rakamları, Ricoh'un 2020'deki zorlu iş ortamına rağmen birçok sektörde EMEA'daki pazar payını geliştirdiğini gösteriyor.

Ricoh Pro C5300s

EDP Ödüllü, tabaka beslemeli renkli baskı makinesi olan Ricoh Pro C5300s serisi satışları, IDC'nin Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2021Q1 raporuna göre önemli alanlarda Ricoh'un pazar payını yükseltti. 

Rapor:

  • IDC'nin EMEA bölgesi için Toplam Renkli Lazer Üretimi kategorisinde Ricoh birim pazar payı 2019'da %22,1 iken  2020'de %26,8'e yükseldi.
  • IDC'nin Renkli Lazer Işık Üretimi kategorisinde (Renkli Işık ve Renkli Çok Açık), Ricoh'un birim pazar payı 2019'da %22,6 iken  2020'de %27,6'ya yükseldi.

Ricoh Pro C5300s Serisi, Ricoh'un tabaka beslemeli portföyündeki en yeni model serisidir. Baskı Hizmeti Sağlayıcılarının, talep üzerine baskı ortamlarının ve Kurumsal Reprografi Departmanlarının broşürler, kataloglar, kartpostallar ve zarflar dahil olmak üzere küçük ila orta tirajlı uygulamaları hızlı bir şekilde üretmesini sağlamak için geliştirilmiştir.

Ricoh Pro C5300 bir önceki model olan Ricoh Pro™ C5200s'ün başarısını temel alarak daha fazla üretim esnekliği, daha yüksek baskı kalitesi ve daha geniş bir hizmet sunumu sağlar.

Ricoh Europe Grafik İletişim Grubu Başkan Yardımcısı Eef de Ridder şunları söylüyor: “Birkaç kilit sektörde elde edilen bu pazar payı kazanımları, Ricoh Pro C5300'ün açık bir talebe nasıl yanıt verdiğini gösteriyor. Son derece zorlu bir dönemde baskı ortamları, yüksek kaliteli hafif üretim ve çok yönlü bir çözüm ister. Aylık 450.000 görev döngüsüyle 80 ppm'de çok sayıda yaratıcı uygulama üretme yeteneği, karlılığı artıran esnek bir üretkenlik sağlıyor.”

Daha fazla bilgi için www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press