ÖNEMLİ ÜRÜN GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ: RICOH IM 350, 350F, IM 430F
30.09.2019

ÖNEMLİ ÜRÜN GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ: RICOH IM 350, 350F, IM 430F

Ricoh Company, Ltd. ve bağlı ortaklıkları (“Ricoh”), siyah-beyaz çok işlevli yazıcıların bazılarında (bunlar yukarıda listelenmiştir) sınırlı sayıda üretim koşumuyla ilgili olarak potansiyel bir ürün güvenlik kaygısı tespit etmiştir. Güvenlik kaygısı, ısıtıcı (fuser) ünitesi içindeki kablo yapılandırmasıyla ilgilidir. Cihazın doğru şekilde topraklanması şarttır. Cihaz başka hiçbir şekilde kullanılmamalıdır, aksi takdirde nadir durumlarda elektrik çarpmasına neden olabilir.
Kapsamlı bir araştırmayla değerlendirilen cihazların %1'inden daha azının potansiyel olarak etkilendiği sonucuna varılmıştır. Ricoh, önceden önlem alarak füzyon ünitesinin değiştirilmesi amacıyla otomatik olarak servis ziyaretleri planlayacaktır ve bu ziyaretlerin çoğu Ekim 2019'a kadar tamamlanmış olacaktır.
Eğer yukarıda listelenen cihazlardan birine sahipseniz ve herhangi bir sorunuz varsa veya henüz bir Ricoh saha teknisyeni tarafından ziyaret edilmediğinizi düşünüyorsanız, lütfen servis@ricoh.com.tr ile iletişime geçin.
Ricoh olarak anlayışınız için teşekkür ediyor ve en içten özürlerimizi iletiyoruz. Ekibimiz, değerli müşterilerimiz üzerindeki herhangi bir etkiyi en aza indirmek için çok sıkı çalışıyor. Müşterilerimize en kaliteli ürünleri ve hizmetleri sunmak için kendimizi işimize adamaya devam ediyoruz.
PDF

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press