Ricoh, 2021 yılında Avrupa’da Gartner Magic Quadrant tarafından iş yerlerini en iyi yöneten servisler listesinde yer aldı.
08.03.2021

20210308 Ricoh, 2021 yılında Avrupa’da Gartner Magic Quadrant tarafından iş yerlerini en iyi yöneten servisler listesinde yer aldı.

Ricoh Europe, Londra, 08 Mart 2021 -  Ricoh Şubat 2021 de Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europe raporunda Gartner, Inc. tarafından konumlandırıldığını duyurdu. Ricoh Magic Quadrant raporunda üst üste 3. defa listede kendine yer buldu. 

Gartner, Ricoh’unda  dahil oldugu 19 servis sağlayıcıyı, vizyonun eksiksizliği ve iş yeri yönetimi alanında yürütme becerisi kriterlerine göre değerlendirdi. Sonuç olarak Ricoh, Avrupa'da Yönetilen İşyeri Hizmetleri için Magic Quadrant'ta listesinde yer aldı.

"Gartner, yönetilen iş yeri hizmetlerinin (MWS) IT dış kaynak kullanımını (ITO) pazarının bir alt kümesi olarak tanımlamaktadır. 

Yönetilen iş yeri hizmetleri, son kullanıcılarına  bulut öncelikli  otomatik ve entegre destek sağlamak için geleneksel son kullanıcı dış kaynak kullanımını (EUO) ve yeni dijital iş yeri hizmetlerini içermektedir. MWS, kuruluşların yeni dijital iş hizmetlerinin geliştirilmesinde dijital el becerilerini kullanabilmeleri için son kullanıcılara dijital bir işyeri deneyimi sunmaya odaklanmıştır. Amaç, maliyetleri optimize ederken  tüketiciye  yönelik bir çalışma ortamı aracılığıyla çalışan bağlılığını ve çevikliğini artırmaktır. "

Ricoh, MWS ile  akıllı işyeri, yapay zeka ve otomasyon, dijital deneyim izleme ve siber güvenlik içeren dört aşamalı bir hizmet vermektedir. COVID-19 salgını sırasında Ricoh, el değmeden destek yoluyla uzaktan çalışmayı mümkün kılma, süreç otomasyonu, bulut kullanımı ve akıllı ve güvenli bir işyeri sunma ihtiyaçlarına odaklanmak için pazarını geliştirdi.

Ricoh Europe CEO'su David Mills, “Arka arkaya üçüncü yıl Gartner tarafından tanınmanın büyük bir onur olduğunu düşünüyoruz. Bugün, müşterilerimize sunduğumuz IT ve diğer dijital hizmetler, küresel satış kompozisyonumuzun dörtte birinden fazlasını oluşturuyor. Önümüzdeki yıllarda, hem organik hem de satın almaya dayalı büyüme yoluyla bu başarıyı geliştirmeyi ve bir yandan da müşterilerin dijital dönüşüm yolculuklarında desteklemeye yardımcı olmayı umuyoruz. "

Ricoh Avrupa Ofis Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Alberto Mariani şunları ekliyor: “Müşterilerimizin iş önceliklerine  odaklanmamız nedeniyle Ricoh'un Gartner Magic Quadrant'ta bir kez daha listeye girdiğine inanıyoruz. Kurumsal ve bireysel çevikliği teşvik etmek için müşterilerin çalışma kültüründeki değişimi destekleyerek, sağlam ve esnek bir hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. "

2021 Gartner Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europe'un ücretsiz kopyasını indirmek için burayı tıklayın.

* David Groombridge, Claudio Da Rold, Daniel Barros, Alexandra Chavez ve Katja Ruud'dan Gartner "Yönetilen İşyeri Hizmetleri için Magic Quadrant, Avrupa" (Şubat 2021).

Gartner Sorumluluk Reddi

Gartner, araştırma yayınlarında tasvir edilen herhangi bir satıcıyı, ürünü veya hizmeti desteklemez ve teknoloji kullanıcılarına yalnızca en yüksek derecelendirmeye veya diğer atamaya sahip satıcıları seçmelerini tavsiye etmez. Gartner araştırma yayınları, Gartner’ın araştırma kuruluşunun görüşlerinden oluşur ve gerçeklerin beyanı olarak yorumlanmamalıdır. Gartner, belirli bir amaca uygunluk veya satılabilirlik garantileri dahil olmak üzere, bu araştırma ile ilgili olarak açık veya zımni tüm garantileri reddeder.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press