Ricoh, Avantage'ı satın alarak BT hizmetleri yeteneklerini artırıyor
16.03.2021

Ricoh, Avantage'ı satın alarak BT hizmetleri yeteneklerini artırıyor

  • Satın alma, Ricoh’un dijital hizmetler şirketi olarak konumunu daha da güçlendiriyor
  • Avantage müşterileri Ricoh’un küresel ayak izinden ve kapsamlı BT altyapısından yararlanacak

Ricoh Europe, London, 16 Mart 2021 - Hollanda'daki Ricoh müşterileri, Avantage şirketinin satın almasıyla daha da geniş bir BT hizmetleri yelpazesinden ve dijital dönüşüm yeteneklerinden yararlanmaya hazırlanıyor. 

Satın alma, Ricoh’un mevcut dijital işyeri ve BT hizmetleri yetkinliklerini daha da güçlendirecek. Buna BT danışmanlığı, uygulama danışmanlığı, Microsoft bilgi ve deneyimi, yardım masası hizmetleri, uzaktan yönetim hizmetleri ve satış danışmanlığı dahildir.
Avantage müşterileri, Ricoh’un küresel görünürlüğünden, sürekli desteğinden, finansal kapasitesinden, BT altyapısından ve uluslararası etki alanından yararlanacaktır. Ayrıca, belge yönetim sistemleri, iş süreci hizmetleri, üretim baskı çözümleri ve işyeri yönetimini içeren çok çeşitli Ricoh ürünlerine erişebilecekler. Ricoh müşterileri, BT hizmetleri aracılığıyla artan çalışan üretkenliği bağlamında Avantage'ın olağanüstü altyapısından ve yetkinliklerinden yararlanacak.

Avantage, kendi operasyonlarından ve sonuçlarından sorumlu bir Ricoh yan kuruluşu olarak faaliyet gösterecektir. Şirket, Ricoh Ofis Hizmetleri işinin bir parçası olacak.

Ricoh Avrupa Ofis Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Alberto Mariani şunları söylüyor: "Bu heyecan verici satın alma, Ricoh’un dijital hizmetlerini, ilgili yetkinliklerini ve daha da fazla müşteri desteği sağlamayı daha da geliştirmek için küresel bir stratejinin parçası. Avantage, müşteriler, çalışanlar, teklifler ve boyut açısından Ricoh için mükemmel uyumu sağladı. Ayrıca, müşterilere gerçekten güvenilir kapsamlı hizmet ve destek sağlamak için belge yönetimi çözümleri, iş akışı çözümleri ve baskı hizmetleri gibi işimizin diğer alanlarını da tamamlıyor. 

Avantage CEO'su Eric Carree şunları ekliyor: “Ricoh ile güçlerimizi birleştirerek, organizasyonumuzu güçlendirme hedefimize ulaşıyoruz. Ricoh güçlü bir uluslararası oyuncu ve bize daha da büyümemiz için alan sunuyor. Müşterilere dijital işyerleri ve BT hizmetleri alanında daha da iyi hizmetler sağlayabiliriz. Başarılı bir gelecek bekliyoruz. "

Hisselerin devri, Ulusal Tüketiciler ve Piyasalar Otoritesi (ACM) tarafından nihai onaylandıktan sonra gerçekleşecektir.

Avantage'ın satın alınması, Ricoh’un dijital dönüşüm için daha da fazla müşteri avantajı ve destek sağlamak için büyüme stratejisinin önemli bir parçasıdır. Avrupa'daki önceki dijital hizmet alımları şunları içerir:

The acqusition of Avantage is a key part of Ricoh’s growth strategy to provide even greater customer benefits and support for digital transformation. Previous digital services acquisitions in Europe include:

  • Analitik alanındaki Ridgian şirketleri 
  • Kullanıcı deneyimi ve e-ticaret için Aventia 
  • Birleşik iletişim ve video konferans sistemleri alanında Tekno Trends 
  • Bulut çözümleri, teknoloji & entegrasyon ve yazılım çözümleri için NPO Sistemi
  • Veri depolama, güvenlik ve bulut entegrasyonu için LAKE Solutions AG
  • Özel ve hibrit bulutta kritik BT altyapılarının, veri depolamanın ve analitiğin dönüşümü ve modernizasyonu için IPM and TotalStor bussiness
  • Veri merkezi, BT altyapısı, yapay zeka ve iş zekası için Mauden 
  • Orbid for critical IT infrastructures, managed services, data centres, private and hybrid cloud.
  • AV ve işyeri yönetimi çözümleri için DataVision
  • Bulut ve şirket içi belge yönetimi ve iş akışı otomasyon yazılımı için DocuWare 
  • Veri merkezi tasarımı ve dönüşümü için SimplicITy
  • Veri merkezi dönüştürme çözümleri, hibrit bulut, siber güvenlik ve yönetilen hizmetler için MTI.

Ricoh’un BT hizmetleri yetenekleriyle ilgili daha fazla bilgi için www.ricoh-europe.com/its adresini ziyaret edin.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press