Ricoh, basılı iletişimlere lüks bir görünüm katmak ve grafik sanatlarında yenilikçilerin büyümesini desteklemek için Altın ve Gümüş tonerleri piyasaya sürdü.
01.06.2021

Ricoh, basılı iletişimlere lüks bir görünüm katmak ve grafik sanatlarında yenilikçilerin büyümesini desteklemek için Altın ve Gümüş tonerleri piyasaya sürdü.

Ricoh Europe, Londra, 01 Haziran 2021 – Grafik sanatları uzmanları, Ricoh'un yeni Altın ve Gümüş tonerleriyle ürün yelpazelerini genişleterek gelirlerini artırabilir ve yeni müşteriler çekebilir. Heyecan verici eklemeler, marka sahiplerinin giderek daha fazla farklılaşma ve basılı iletişimlerinde kesinti yapma arayışında oldukları için dijital baskı geliştirme kapasitesini önemli ölçüde artırıyor.

(Left) Silver only (Right) CMYK & Silver

Ricoh Pro™ C7200X dijital renkli tabaka beslemeli baskı makinesindeki beşinci renk istasyonu için geliştirilen tonerler, yüksek katma değerli baskı için harika bir görsellik sağlar. Ek renkler, kataloglar, posterler, el ilanları, doğrudan posta ve broşürlerden kartvizitler, tebrikler ve Noel kartları, biletler, davetiyeler, sertifikalar ve ambalajlara kadar geniş bir uygulama yelpazesini dönüştürüyor.

Yeni tonerler sonradan takılabilir ve mevcut kullanıcıların bugün işlettikleri Ricoh Pro C7200X baskı makinelerinin yeteneklerini genişletmelerine olanak tanır.

Ricoh Europe Grafik İletişim Grubu Başkan Yardımcısı Eef de Ridder şunları söylüyor: “Altın ve Gümüş tonerler, sürekli rekabetçi bir pazarda gelişen müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için piyasaya çıkıyor. Grafik sanatlarında yenilikçiler, haklı olarak baskının öne çıkmasına yardımcı olacak hızlı ve uygun maliyetli çarpıcı dijital baskı geliştirme yetenekleri arıyorlar. Bu yeni tonerler, muhteşem ve özel bir his ile çok çeşitli katma değerli baskıların duyarlı üretimini sağlar. Sonuç olarak, ticari matbaacılar, markaların ve tasarımcıların, altın ya da gümüş faktörüyle tamamlanan son derece yaratıcı işlerle heyecan verici fırsatlar yaratmasına yardımcı olabilir.”

Altın ve Gümüş tonerler Temmuz ayından itibaren Avrupa'da satışa sunulacak.

Daha fazla bilgi için www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press