Ricoh, GreenLine baskı çözümü için Solar Impulse Verimli Çözüm belgesini aldı
24.05.2021

Ricoh, GreenLine baskı çözümü için Solar Impulse Verimli Çözüm belgesini aldı

24 Mayıs 2021 Pazartesi Ricoh Europe, Londra – Ricoh Industrie France, Solar Impulse Foundation'ın sunduğu GreenLine baskı çözümü için Solar Impulse Efficient Solution sertifikasını aldı.

Ricoh receives Solar Impulse Efficient Solution Label for its GreenLine printing solution

Bağımsız uzmanlar tarafından gerçekleştirilen ve doğrulanmış standartlara dayalı olarak yapılan bir değerlendirmenin ardından Ricoh bu sertifikayı almaya hak kazandı.Grubun Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine ulaşma ve döngüsel bir ekonomi gerçekleştirme taahhüdünün bir parçası olarak 2030'a kadar ürün üretimine yeni kaynak girdisini% 50  ye ve 2050'ye kadar% 93 azaltmayı hedefliyor. GreenLine baskı çözümü, üretim hattında yeniden üretilen ve yeniden sirküle edilen hizmet dışı bırakılmış cihazlardan kullanılmış parçaların toplanması ve geri dönüştürülmesi yoluyla  Solar Impulse Efficient Solution belgesini almak için Ricoh Industrie France'ın GreenLine baskı çözümü, Fizibilite, Çevre ve Karlılık olmak üzere üç ana başlığı kapsayan beş kritere göre bağımsız uzmanlar  tarafından kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

Bütün sertifikalı çözümler, Solar Impulse Foundation Başkanı Bertrand Piccard tarafından iş dünyasındaki ve hükümetteki karar vericilere sunulacak.

Bu girişimin amacı, daha iddialı çevresel hedeflerin benimsenmesini teşvik etmek ve bu çözümlerin büyük ölçekte uygulanmasını hızlandırmaktır ve # 1000solutions portföyünün bir parçasıdır.

Daha fazla bilgi için burayı ziyaret edin.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press