Ricoh Pro™ C7200x teknoloji platformu EDP ödülü aldı
23.05.2018

Ricoh Pro™ C7200x teknoloji platformu EDP ödülü aldı

Ricoh Europe, Londra, 23 Mayıs 2018 – Fespa, Berlin’deki EDP Ödül Töreni’nde Ricoh’un kreatif tabaka dijital renkli baskı makineleri saygın ödülle taçlandırıldı.

Ricoh Pro™ C7200x

Ricoh Pro C7200x serisi dijital renkli tabaka beslemeli baskı makineleri sekiz kategoride 120’yi aşkın aday arasından seçilen 29 ürün arasında yer alarak, saygın ödülü hak etti.

Ricoh Pro C7200x Graphic Arts Edition son derece ihtiyaca uygun, yüksek kaliteli, kreatif baskı elde etmek için tasarlanmış. Kompakt, yer kazandıran üretim sistemleri dakikada 95 sayfa ve 85 sayfa baskı hızlarında temin edilebiliyor. Makineler anılan hızlarda, 360 g/m²’ye kadar çok çeşitli medyaya baskı yapabiliyorlar.

Tek yüz baskıda 1260 mm’ye kadar afiş baskı- sını destekleyen makineler aynı zamanda yeni beşinci renk opsiyonları (beyaz, şeffaf ve neo sarıya ek olarak neon pembe ve görünmez kırmızı dahil) katma değerli uygulamalara da imkân veriyorlar. Pro C7200x’in gelişmeye açık baskı hizmeti sağlayıcılar tarafından benimsenmesi beklenirken, CMYK’dan ibaret Pro C7200 modelinin özellikle kurum içi baskı merkezlerince tercih edilmesi öngörülüyor.

Ricoh Pro™ C7200x
Ricoh Avrupa Ticari Baskı Direktörü Eef De Ridder, şu yorumu yapıyor. “Çözümler portföyümüzün en yeni baskı makineleri serisini gündelik pazar taleplerini karşılamak ve müşterilerimizin karşılaştıkları zorlukları aşmak için geliştirdik. EDP tarafından takdir edilmiş olan kalitesinden, üretkenliğinden ve çok yönlülüğünden memnunuz”.

EDP Association, teknoloji kullanıcılarına ihtiyaçlarına uygun çözümleri bulmalarında yardımcı olmayı amaçlıyor. Ödüller baskı üretim araçları, yazılım geliştirmeleri, baskı altı malzemeleri, mürekkepler, malzemeler ve sonlandırma sistemlerindeki en iyi geliştirmeleri onurlandırıyor.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press