Ricoh, sürdürülebilirlik uygulamaları nedeniyle EcoVadis tarafından Altın derecesiyle ödüllendirilmeye layık görüldü
25.03.2021

Ricoh, sürdürülebilirlik uygulamaları nedeniyle EcoVadis tarafından Altın derecesiyle ödüllendirilmeye layık görüldü

Ricoh Europe, Londra, 25 Mart 2021 - Ricoh Company, Ltd., EcoVadis tarafından yürütülen sürdürülebilirlik anketinde Altın derece ile ödüllendirildi. Bu değerlendirme  Ricoh'u, sürdürülebilirlik performansı açısından kendi sektöründe değerlendirilen şirketlerin ilk % 5'i arasına yerleştiriyor.

EcoVadis
EcoVadis, 160'tan fazla ülkeden ve 200 iş sektöründen tedarikçileri dört temel alandaki kurumsal politikalar, girişimler ve başarılar konusunda değerlendirir: Çevre, Çalışma & İnsan Hakları, Etik ve Sürdürülebilir Üretim. Ricoh, 2014 yılında ilk Altın derecesini aldığından beri anketteki Altın derecesini sürekli olarak korudu.
Ricoh, çevre yönetimi yaklaşımını benimsemektedir ve tedarikçilerle işbirliği içinde sürdürülebilir tedarik faaliyetleri geliştirmektedir. 2019'da Ricoh, işyerleri ve tedarik zincirlerindeki eşitsizlikle mücadele etmek için Business for Inclusive Growth (B4IG) girişimine katılan ilk Japon şirketi oldu. Ayrıca, küresel tedarik zincirlerinde sosyal sorumluluğu teşvik eden Sorumlu İş Birliği'ne (RBA) katıldı. Sonuç olarak Ricoh, bu ankette özellikle “Çevre” ve “Sürdürülebilir Tedarik” alanlarında büyük övgü aldı.
Ricoh Grubu, 12 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefine (SDGs: Sustainable Development Goals) uyumlu yedi öncelikli konu belirlemiştir. Bu anlamda Ricoh Grubu, ekonomik, sosyal ve küresel çevre sorunlarını dengeleyen sürdürülebilir bir toplum gerçekleştirmek için bu sorunları ticari faaliyetleriyle çözmeyi amaçlamaktadır. Ricoh, iş yoluyla tüm değer zincirindeki sosyal sorunları çözerek ve sürdürülebilir bir toplum gerçekleştirerek SKH'lere ulaşılmasına katkıda bulunmaya devam edecektir.

İlgili bağlantı

EcoVadis

https://ecovadis.com/

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press