Ricoh ve aeoon Technologies, Doğrudan Giysiye Baskı - Direct to Garment (DTG), küresel ortaklıklarını duyurdular
26.10.2021

Ricoh ve aeoon Technologies, Doğrudan Giysiye Baskı - Direct to Garment (DTG), küresel ortaklıklarını duyurdular.

Bu anlaşma, baskı yenilikçilerinin çevresel sürdürülebilirliği geliştirmelerine ve maliyet verimliliği sağlamalarına yardımcı olacak.

Ricoh Avrupa, Londra, 28 Ekim 2021 –  Ricoh, bu haftaki Innovate’te aeoon Technologies ile kurduğu küresel ortaklığını duyurdu.

Avusturya'da kurulan aeoon Technologies, dünya çapında endüstriyel tekstil pazarı için hızlı ve güvenilir olan Doğrudan Giysiye Baskı (DTG) dijital baskı sistemlerinin en önemli geliştiricisidir. Endüstriyel baskının tüm segmentlerinde, inkjet teknolojisi ve inkjet sistem entegrasyonunda köklü bir geçmişe sahip olan Ricoh, ticari DTG baskısında lider bir konuma sahiptir. 

Ricoh ve aeoon Technologies, Doğrudan Giysiye Baskı - Direct to Garment (DTG), küresel ortaklıklarını duyurdular.
Ricoh ve aeoon Technologies ortaklığı, yüksek üretimli endüstriyel dijital tekstil baskı pazarının ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bu stratejik teknoloji ortaklığı, Ricoh'un DTG hizmetini, daha yüksek üretkenlikteki pazar segmentlerinde sorunsuz bir şekilde genişletmesini ve tekstil pazarına olan bağlılığını, geliştirilmiş sürdürülebilirlik ve maliyet verimliliğine odaklanarak, daha iyi göstermesini sağlayacak; Ricoh'un inkjet baskı kafası geliştirme uzmanlığını ve bilgisini öne çıkaracak. Renk yönetimi yeteneği ve baskı verisi üretimi Ricoh'a ait ve Almanya merkezli olan ColorGATE tarafından sağlanacak.

DTG pazarı, Covid sonrası ekonomide hızlı bir toparlanma göstermeye devam ederken bu ortaklık, modüler büyüme stratejileriyle baskı hizmeti sağlayıcılarını aktif olarak destekleyen pazara çözümler getirecek. Gelecekteki portföy, sürdürülebilir talep üzerine tekstil üretimini yönlendiren ve merkezi olmayan sipariş karşılama operasyonları ve merkezi çevrimiçi işletmeler tarafından sunulan büyüme fırsatlarına yanıt veren sistemleri içerecek.

Ricoh Company Ltd, Global Endüstriyel Baskı Çözümleri Genel Müdürü Dr. Christian Compera şöyle diyor:

"Müşterilerimizin dijital tekstil baskısında sürekli artan talebe esnek bir şekilde uyum sağlamalarına olanak tanıyan ölçeklenebilir bir ürün yelpazesi sunmak için işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. aeoon Technologies'in uzmanlığına, bilgisine ve yenilikçi DTG baskı çözümleri portföyüyle geliştirdiği dünya çapında endüstriyel DTG baskı pazarındaki yerine büyük saygı duyuyoruz. Tasarımdan üretime tüm dijital tekstil üretim sürecini sahiplenen yaklaşımı Ricoh'un geleceğe yönelik çözümler geliştirme konusundaki kararlılığını yansıtıyor. Bu yeni kurulan ortaklık, müşterilerimize kalite, güvenilirlik ve Toplam Mülkiyet Maliyetinde gelecekte fayda sağlayacak yeni ölçütler belirleyecektir.

aeoon Technologies'in kurucusu ve CEO'su Angelo Schiestl şunları söylüyor: “Inkjet teknolojisi lideri Ricoh ile ortak olmaktan ve dünya çapındaki müşterilerimize yönelik hizmetlerimizi birlikte daha da genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Her iki şirket, sürdürülebilirliğe olan sınırsız bağlılık ve müşterilerinin yararına eğitim, öğretim ve destek vermek için bilgi paylaşımı yapmak gibi pek çok aynı değerleri paylaşıyor. 'aeoon dijital enstitüsü' ve 'Ricoh'un Tekstil Yetkinlik Merkezi' bu yaklaşımın mükemmel örnekleridir."

| aeoon Technologies Hakkında |

Avusturya'da kurulmuş olan aeoon Technologies'in en önemli hedefi, müşterilerimizin memnuniyetidir. Tüm çalışanlara, distribütörlere, müşterilere ve ortaklara aile gibi davranma felsefesi güçlü, başarılı ve ömür boyu süren ortaklıklar yaratmıştır. aeoon Technologies için endüstriyel DTG ekipmanları inşa etmesi ve özel makine mühendisliği sunması, rakipsiz hizmet ve destek sağlamasıyla, yeni ve mevcut aile üyelerimizle güçlü ve uzun süreli ilişkiler kurmasıyla tanınması son derece önemlidir. 

aeoon Technologies, her fırsatta yerel ve bölgesel tedarikçilerden kaynak sağlamaya önem verir. Ayrıca, yerel ortaklıklar, aynı zamanda daha düşük çevresel etki, daha verimli lojistik ve daha fazla esneklik anlamına gelir. Müşterilerimiz, aeoon'dan satın aldıklarında ekipmanlarının her gün çalışacağını bilmenin verdiği güveni takdir ediyor.

aeoon Technologies'in yenilikçi DTG teknolojisi, müşterilerine Talep Üzerine Baskı (POD) temelinde verimli ve karlı çalışma olanağı sağlar. Bu teknoloji doğal kaynakların, enerjinin, ulaşım ve lojistik prosedürlerinin yanı sıra tekstil atıklarının tüketimini de büyük ölçüde azaltır. 

Daha fazla bilgi için lütfen www.aeoon.com adresini ziyaret edin.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press