07.03.2024

DRUPA 2024’ de RICOH’un HENKAKUVERSE Dünyasına Adım Atın.

Sürdürülebilir çevre için, esnek ve hızlı çözümler sunan yeni ve ilham verici yetenekleri keşfedin.

Ricoh Europe Londra, 7 Mart 2024 – Ricoh'un drupa 2024'teki standını ziyaret edenler, HENKAKUVERSE adlı sanal üretim ortamını deneyimleme şansına sahip olacaklar. Bu sanal ortam, Ricoh'un öncü teknolojilerinin dijital baskı operasyonları için nasıl kullanılabileceğini keşfetmelerini sağlayacak. Ricoh'un drupa 2024 standı, Almanya'nın Düsseldorf kentindeki Messe Düsseldorf'un 8a numaralı salonunda, 28 Mayıs ile 7 Haziran tarihleri arasında yer alacak.

Ricoh'un geniş teknoloji portföyünün sunduğu üretim olanakları bir dizi uygulama ile sergilenecek
Ricoh'un geniş teknoloji portföyünün sunduğu üretim olanakları bir dizi uygulama ile sergilenecek

Stantta, Avrupa'da daha önce kamuoyuna hiç açıklanmamış, birçok yeni teknolojiyle tanışma imkanı bulacak olan baskı uzmanları, aralarında Dragon - RICOH ProTM Z75 B2 tabaka beslemeli Inkjet baskı makinesinin de bulunduğu teknolojik yeniliklerle tanışacaklar. alanında devrim yaratan bu ilk B2 (otomatik dupleks) tabaka beslemeli bu cihaz, su bazlı mürekkepler ile daha yüksek baskı kalitesi, daha hızlı teslim süreleri ve kullanım kolaylığı ile ofset baskıdan dijitale geçişi hızlandırıyor.

Misafirlerimiz Harpy Eagle olarak da bilinen RICOH ProTM VC80000, dijital, renkli, yüksek hızlı mürekkep püskürtmeli rulo beslemeli baskı makinesi ile tanışıp. Yapay zeka yetenekleri, yeni nesil Ricoh baskı kafaları ve sonlandırma ekipmanlarıyla yüksek entegrasyon seviyesi sayesinde ticari, kitap ve doğrudan posta baskıları için sürekli yüksek baskı kalitesi ve yeni üretkenlik seviyeleri sağlayarak çığır açan performansa tanıklık edecekler. 

Jaguarlar ise baskı uzmanlarının başarılı olmalarını sağlamaya yardımcı olan yeni dijital renkli tabaka beslemeli baskı makineleridir. Yeni nesil 135 ppm RICOH ProTM C9500, iş gücünden tasarruf sağlayan otomasyonu ile ticari baskı makinelerinin gelir akışlarını genişletmesine ve operasyonel verimliliğini artırmasına olanak tanır. Son teknoloji olan çevik, esnek, çok yönlü ve duyarlı toner tabanlı teknolojiyi temsil eden beş renkli RICOH ProTM C7500 dijital renkli tabaka beslemeli baskı makinesi ile tamamlanacak.

Hız, hassasiyet ve dayanıklılık için tasarlanan Ricoh'un öncü baskı kafaları optimum baskı kalitesini sağlarken, iş duraksamalarını en aza indirir. Ziyaretçiler Ricoh'un en yeni nesil baskı kafalarını ve seçilmiş bazı uygulamalarını keşfedebilecek ve aynı zamanda püskürtmeli baskı kafası yol haritası hakkında fikir edinebilecekler.

Ricoh’un geçtiğimiz aylarda, tüm sergilenen üretim teknolojileri ürünlerinden iklim değişikliği ve su güvenliği alanındaki küresel ve çevre amaçlı CDP’den aldığı çift A puanı, tamamen sürdürülebilir ve sorumlu operasyonlarına dayanmaktadır. 

Ricoh ayrıca “Global 100 En Sürdürülebilir Kuruluşlar” listesinde 12. kez yer almayı başardı. Ziyaretçiler bu fuarda, Ricoh'un otomasyon teknolojilerinin baskı işletmelerinin gezegene olan etkilerini azaltma çabalarını nasıl destekleyebileceğini de görebilecekler.

Ricoh'un yazılım alanı ise, bulut tabanlı ve yerinde çözümleri birleştiren, maksimum üretim verimliliğine yardımcı olan üretim otomasyonuna odaklanacak. İçeriğinde RICOH TotalFlowTM Producer ve RICOH SupervisorTM gibi iş akışı otomasyonuna odaklanan bir dizi katma değerli yazılım çözümü bulunacak, ayrıca yüksek derecede kişiselleştirilmiş veri odaklı iletişimler oluşturan FusionPro® gibi yazılımlar da olacak. Ziyaretçiler ayrıca, mevcut kapsamlı renk yönetimi desteği de dahil olmak üzere Ricoh'un genişleyen Profesyonel Hizmetler danışmanlık önerilerini keşfetme fırsatı bulacaklar. 

Yüksek kaliteli ve tutarlı sonuçlar, renk uzmanına ihtiyaç duymadan hassas renk yönetimi ve eşleştirme yeteneği sağlayan çığır açan, ödüllü RICOH Otomatik Renk Ayarlama Cihazı da dahil olmak üzere, özel olarak geliştirilmiş bir dizi çözüm sunuyor…

Bu teknolojilerin veri odaklı, kitap ve ticari baskı makinelerinden işletme operasyonlarına kadar inovasyona odaklanan işletmeler için dönüştürücü olabilecek birçok farklı yolu, stantın kalbindeki sürükleyici bir tiyatro deneyimiyle dramatize edilecek. HENKAKUVERSE ve içerdiği tüm fırsatları, muhteşem sunumuyla ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 

Yaratıcılığı ve yeni yaklaşımları tetiklemek ve hayal gücünü ateşlemek için bir baskı barı ve uygulamalar bahçesinin bulunacağı stantta, Ricoh'un ortak yenilik yaklaşımının farklı türdeki Baskı Hizmet Sağlayıcılarının işlerini, geleceğe hazırlamalarına nasıl yardımcı olabileceğini gösteren ilham verici müşteri örneklerini içeren bir sergi ile beraber, farklı teknolojilerden basılmış örneklerin yanı sıra Ricoh'un çok yönlü geniş formatlı sistemlerinden de örnekler sergilenecek.

Ricoh Europe Grafik İletişim Grubu Başkan Yardımcısı Eef de Ridder şunları söyledi: "Baskı üretim uzmanlarının ortak yenilik gücünü serbest bırakmalarına odaklanan bir iş ortaklığı ortamı yaratmaktan heyecan duyuyoruz. Ziyaretçilerin sürdürülebilir üretimi göz önünde bulundurarak işlerini sorumlu bir şekilde şekillendirmelerini sağlayacak iş evrimleşme fırsatlarını keşfetmelerine yardımcı olmayı dört gözle bekliyoruz. Uzman ekibimiz, kendi ortamlarını dönüştürmek ve yeniden tanımlamak için yenilikçi yolları keşfetmelerine yardımcı olmak için hazır olacak."

Daha fazla bilgi için https://www.ricoh-europe.com/news-events/events/drupa-2024/ adresini ziyaret ediniz. 

| Ricoh Hakkında |

Ricoh iş yerlerinin ve çalışma alanlarının dijital dönüşümünü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış entegre dijital hizmetler ve baskı ve görüntüleme çözümlerinin lider sağlayıcısıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh'un 85 yıllık geçmişi boyunca geliştirilen bilgi birikimi, teknolojiler ve organizasyonel yeteneklerle desteklenen küresel operasyonu yaklaşık 200 ülke ve bölgedeki müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2023'te sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 2.134 milyar yen (yaklaşık 16,0 milyar ABD doları) satış gerçekleştirdi. 

Sürdürülebilir bir geleceği gerçekleştirmek için bireyleri Çalışma Yoluyla Doyuma ulaşma konusunda güçlendirmek ve insanların çalışma şeklini anlayıp dönüştürerek potansiyellerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilmelerini sağlamak Ricoh'un misyonu ve vizyonudur. 

Daha fazla bilgi için lütfen  www.ricoh.com adresini ziyaret ediniz.