Ricoh, CDP tarafından Tedarikçi Katılım Lideri olarak tanındı
23.02.2021

Ricoh, CDP tarafından Tedarikçi Katılım Lideri olarak tanındı

Tokyo, 23 Şubat 2021 – Ricoh Company, Ltd., İklim Değişikliği 2020 Programı için “A” puanı aldı ve prestijli CDP*12020 Tedarikçi Bağlılığı Liderlik Tablosuna dahil edildi. CDP, iklim değişikliğiyle mücadelede çevresel etki için önde gelen küresel ifşa sistemini işleten, kar amacı gütmeyen bir yardım kuruluşudur.

CDP’nin yıllık Tedarikçi Katılım Derecelendirmesi (SER), CDP iklim değişikliği anketine dayalı olarak, iklim sorunları üzerine kurumsal tedarik zinciri katılımını değerlendirmek ve harekete geçirmek için tasarlanmıştır. CDP dünya çapında 5.800'den fazla şirketi araştırmaktadır. En yüksek puan alan şirketler Tedarikçi Bağlılığı Liderlik Panosunda kutlanır ve Ricoh, 83'ü Japon olmak üzere toplam değerlendirilen şirketlerin ilk% 7'si (yaklaşık 400 şirket) arasındadır.
Ricoh recognised as Supplier Engagement Leader by CDP
Ricoh, tüm değer zinciri boyunca sıfır sera gazı emisyonunu hedefliyor ve yüksek enerji verimliliği sağlayan ürünler ve çözümler sunmanın yanı sıra iş ortaklarını da aynısını yapmaya aktif olarak teşvik ederek sıfır karbonlu topluma ulaşmayı hedefliyor. Ricoh, 1994'ten beri geliştirilen 3R ile ilgili teknolojileri ve Ricoh'un kendi döngüsel ekonomi modeli olan "The Comet Circle"ı kullanarak geri dönüştürülmüş ürünler sağlamaktadır. Ricoh, tedarikçilerini CO2 azaltma faaliyetlerinde desteklemekte ve kapsamlı bilgi açıklamaları uluslararası düzeyde kabul görmektedir.
İklim değişikliği, küresel toplumumuzun karşı karşıya olduğu en acil sosyal sorunlardan biridir. Ricoh, 2050 yılına kadar karbon nötr olmayı taahhüt etmiştir ve enerji tasarrufu faaliyetleri, yenilenebilir enerji ve uluslararası girişimlere aktif katılım yoluyla sıfır karbonlu bir toplumun gerçekleştirilmesini teşvik etmeye devam edecektir.
*1 CDP, şirketleri ve hükümetleri sera gazı emisyonlarını azaltmaya, su kaynaklarını ve ormanları korumaya sevk eden küresel bir kar amacı gütmeyen kuruluştur. Yatırımcılar tarafından bir numaralı iklim araştırma sağlayıcısı olarak seçilen ve 106 trilyon ABD doları değerinde varlığa sahip kurumsal yatırımcılarla birlikte çalışarak, şirketleri çevresel etkilerini açıklamaya ve yönetmeye motive etmek için yatırımcı ve alıcı gücünden yararlanmaktadır. Küresel piyasa değerinin % 50'sinden fazlasına sahip 9.600'den fazla şirket, 2020'de CDP aracılığıyla çevresel verilerini açıkladı. Bu, açıklanan yüzlerce şehir, eyalet ve bölgeye ek olarak, CDP'nin platformunu küresel olarak nasıl olunduğuna dair en zengin bilgi kaynaklarından biri haline getirmektedir. Şirketler ve hükümetler çevresel değişimi yönlendiriyor. CDP, "We Mean Business Coalition" nın kurucu üyesidir.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press