Ricoh, Gartner® tarafından Dış Kaynaklı Dijital İş Yeri Hizmetleri için Magic Quadrant™'ta konumlandırıldı.
17.03.2023

Ricoh, Gartner® tarafından Dış Kaynaklı Dijital İş Yeri Hizmetleri için Magic Quadrant™'ta konumlandırıldı.

Ricoh Avrupa, Londra, 17 Mart 2023 – Ricoh bir kez daha Gartner, Inc. tarafından “Dünya Çapında Dış Kaynaklı Dijital İş Yeri Hizmetleri” (Outsourced Digital Workplace Services - ODWS) 2023* raporunda, Magic Quadrant'ta konumlandırılmasının mutluluğunu yaşıyor. Ricoh Magic Quadrant'ta konumlanan 17 şirketten biri oldu.

Gartner "ODWS'nin temel amacının, kuruluşların dijital iş stratejisini desteklemek üzere çalışanların katılımını, üretkenliğini ve dijital becerilerini artıracak entegre ve her yerde bulunan dijital iş yeri (DW) hizmetlerinin sağlanması olduğunu" söylüyor. Dijital iş yeri hizmetleri stratejisi; işgücünün dijital becerisini, yani iş yeteneklerini geliştirmek için teknolojiyi uygulama tutkusu ve becerisini artırmak için ilgi çekici ve sezgisel bir çalışma ortamından yararlanan bir iş stratejisidir. 

Gartner, sağlayıcıları ODWS alanında Vizyon Bütünlüğü ve Yürütme Yeteneği kriterlerine göre değerlendirdi. Bu değerlendirme süreci, aşağıdaki alanları kapsıyordu: 

  • Son kullanıcılara uzaktan destek (eski adıyla hizmet masası)
  • Masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, mobil cihazlar, ODWS IoT'ler, çevre otomatı, akıllı dolaplar, destek kioskları ve artırılmış gerçeklik (AR) tabanlı destek dahil olmak üzere son kullanıcı cihaz desteği (eski adıyla saha hizmetleri desteği)
  • Hem fiziksel hem de sanal cihazlar için bilgisayar provizyonu (PCaaS, DaaS ve VDI)
  • UX merkezli hizmetler ve deneyim seviyesi anlaşmaları (XLA'lar) 
  • Kendi kendini iyileştiren analitik ve yapay zeka tabanlı otomasyon kullanımı 
  • Kullanıcıların deneyimini dönüştürmeye ve iş sonuçlarını iyileştirmeye yönelik hizmetler.

Ricoh, geniş çözüm yelpazesi aracılığıyla dünyanın her yerine yayılmış müşterilerinin hibrit iş gücünü desteklemektedir. Buna iş süreci yönetimi, siber güvenlik, bulut ve altyapı çözümleri ve hizmetleri, grafik iletişim, dijital deneyim ve dijital çalışma alanı etkinleştirme dahildir. 

Ricoh Avrupa CEO'su Nicola Downing şöyle diyor: "Bir dijital hizmetler şirketi olarak devam eden gelişimimiz bizi ODWS'nin verimli ve etkili bir dijital işyeri olmada önemli bir bileşen olduğu çok çeşitli dijital hizmet yeteneklerine erişmek isteyen müşteriler için de ideal bir ortak haline getiriyor. Magic Quadrant'taki konumumuzla bir kez daha Gartner’ın takdirini almamızın, müşterilerimiz için iş yerlerinde gerçekten değişime yol açan çözümler gerçekleştirme yeteneğimizin bir kanıtı olduğuna inanıyoruz. Bu başarının üzerine inşa edeceğimiz, insanların daha yaratıcı ve tatmin edici işler üstlenmesini sağlayan süreç otomasyonunu ve teknolojik yeniliği yönlendirmeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.”

2023 Gartner Dünya Çapında Dış Kaynaklı Dijital İşyeri Hizmetleri için Magic Quadrant raporunun ücretsiz kopyasını indirmek için buraya tıklayın

*Gartner, Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services, 13 Mart 2023. Yazarlar: Daniel Barros, DD Mishra, Biswajit Maity ve Karl Rosander,

Gartner Feragatname

Gartner, araştırma yayınlarında belirtilen herhangi bir satıcıyı, ürünü veya hizmeti desteklemez ve teknoloji kullanıcılarına yalnızca en yüksek derecelendirmelere veya diğer unvanlara sahip satıcıları seçmelerini tavsiye etmez. Gartner Research yayınları, Gartner'ın araştırma kuruluşunun görüşlerinden oluşur ve gerçeklerin beyanı olarak yorumlanmamalıdır. Gartner, ticarete elverişlilik veya belirli bir amaca uygunluk garantileri dahil olmak üzere, bu araştırmaya ilişkin açık veya zımni tüm garantileri reddeder.

GARTNER tescilli bir ticari markadır ve Gartner ve Magic Quadrant'ın hizmet markası, Gartner, Inc. ve/veya bağlı kuruluşlarının ABD'deki ve uluslararası tescilli ticari markasıdır ve burada izin alınarak kullanılmaktadır. Her hakkı saklıdır.

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press