Ricoh, İş yeri Sistemleri Entegratörleri Raporunda Uzman olarak konumlandırıldı
18.09.2023

Ricoh, İş yeri Sistemleri Entegratörleri Raporunda Uzman olarak konumlandırıldı

LONDRA, 18 Eylül 2023 – Bugün Ricoh, “Verdantix Green Quadrant: Workplace Systems Integrators” (Verdantix Yeşil Çeyrek: İşyeri Sistemleri Entegratörleri) raporunda “Uzman” olarak konumlandırıldığını duyurdu. 2023 küresel raporu, derinlemesine analiz ve müşteri öngörülerini kullanarak piyasadaki en önde gelen işyeri sistem entegratörlerinin ayrıntılı gerçeklere dayalı bir karşılaştırmasını sunuyor.

Bu yıl Ricoh'un iş yeri yönetim sistemleri yetenekleri açısından "Pazar lideri puanı" elde ettiği belirtildi. Son on yıl içinde Ricoh, müşterilerinin şimdiki ve gelecekteki fiziksel ve dijital iş yeri ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olmak için çok kapsamlı yazılım, donanım ve dijital hizmet paketleri geliştirdi. 

Verdantix'e göre, "Ricoh'u bu konuma getiren dinamik, işyeri dönüşüm projeleri sürecinden geçen müşterilere özel çözümler ve uçtan uca hizmetler sağlayan işyeri teklifleri ve tamamlayıcı hizmetler paketidir."

Raporda ayrıca Ricoh'un "otomasyonu desteklemek ve yeni hizmetler sunmak için yapay zekâ gibi ileri teknolojilerden yararlanarak, farklı ve yeni yollar arayışında müşteri taleplerini karşılayacak şekilde gelişebilmesi" için teknolojik alt yapısının geliştirilmesine yaptığı sürekli yatırımın da altı çiziliyor. Örneğin, çalışma alanı deneyimi platformu RICOH Spaces sayesinde "Üretken yapay zekanın makine içinde nasıl akıllı öneriler ve destek sağlayabileceği araştırılıyor".

Ricoh ayrıca "müşterilerine yönelik uyarlanabilir sürekli destek hizmetleriyle” dikkat çekmekle birlikte, özellikle "işyeri donanımı ve bağlantısını kapsayan tüm destek hizmetleri alanlarında, emlak ve iş yeri platformları ile nokta çözümlerinde, ortalamanın üzerinde puanlar" elde etti. 

Tüm bu özellikler, Ricoh'un "7/24 çok kanallı, çok dilli, isteğe bağlı destek hizmetleri sunmasına olanak tanıyan devasa ve dağıtılmış iş gücü" tarafından da desteklendi.

Ricoh Avrupa İcra Kurulu Başkanı Nicola Downing, raporun bulguları hakkında yorum yaparak şunları söyledi: "Ofislerin çevik ve verimli olmasını, çalışanların katılımını, iş birliğini ve üretkenliğini teşvik edecek şekilde tasarlanmalarını sağlamak için işyeri deneyimi platformları gibi teknolojilere artan bir ihtiyaç var. Müşterilerimizin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için ürünlerimize ve hizmetlerimize sürekli olarak yatırım yapıyoruz; bu nedenle, bu raporun son birkaç yılda lider bir çalışma alanı entegratörü olarak olumlu ilerlememizi takdir etmesinden memnuniyet duyuyorum."

Raporun ücretsiz kopyası için buradan ön kayıt yaptırabilirsiniz.

| Ricoh Hakkında |

Ricoh iş yerlerinin ve çalışma alanlarının dijital dönüşümünü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış entegre dijital hizmetler ve baskı ve görüntüleme çözümlerinin lider sağlayıcısıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh'un 85 yıllık geçmişi boyunca geliştirilen bilgi birikimi, teknolojiler ve organizasyonel yeteneklerle desteklenen küresel operasyonu yaklaşık 200 ülke ve bölgedeki müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2023'te sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 2.134 milyar yen (yaklaşık 16,0 milyar ABD doları) satış gerçekleştirdi. 

Sürdürülebilir bir geleceği gerçekleştirmek için bireyleri Çalışma Yoluyla Doyuma ulaşma konusunda güçlendirmek ve insanların çalışma şeklini anlayıp dönüştürerek potansiyellerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilmelerini sağlamak Ricoh'un misyonu ve vizyonudur. 

Daha fazla bilgi için lütfen  www.ricoh.com adresini ziyaret ediniz.