Ricoh ve Durst, 50 Milyon Euro'luk baskı kafası teknolojisi anlaşmasıyla, ortaklıklarını genişletti.
08.03.2022

Ricoh ve Durst, 50 Milyon Euro'luk baskı kafası teknolojisi anlaşmasıyla, ortaklıklarını genişletti.

Ricoh'un baskı kafası teknolojisinin kullanıldığı önemli işbirliği

Ricoh Avrupa, Londra, 08 Mart 2022 – Ricoh Avrupa, Durst Group AG ile sürdürdüğü başarılı işbirliğini genişletmek üzere, 50 Milyon Euroluk önemli bir baskı kafası teknolojisi anlaşması imzaladı.

Ricoh ve Durst, 50 Milyon Euro'luk baskı kafası teknolojisi anlaşmasıyla, ortaklıklarını genişletti.
Ricoh ve Durst uzun süredir devam eden ortaklıklarını genişletti.

Gelişmiş dijital baskı ve üretim teknolojilerinin lider üreticisi Durst Group, halihazırda Alpha Tekstil Baskı Sistemleri’nde, Ricoh Gen 5 mürekkep püskürtmeli baskı kafalarını ve geniş format baskı için piyasadaki en başarılı, üretken ve çok yönlü yazıcı serisi olarak kabul edilen Durst P5 serisini kullanıyor. İmzalanan yeni anlaşmanın bir parçası olarak Ricoh baskı kafaları, gelecekte çeşitli uygulama alanları için oluşturulacak Durst baskı sistemleri için daha da geliştirilecek.

Durst ve Ricoh, uzun ömürlü performans sağlama tahaddünü paylaşmaktadır. İki şirket, son yıllarda ortaklıklarını yoğunlaştırmış ve Durst Alpha serisi ile özellikle dijital tekstil baskısında, en istikrarlı ve esnek baskı sistemini yaratmıştır. Çıkan sonuç basit görünse de, bu derece güvenilir ve risksiz çözümlerle maksimum baskı kalitesi ve üretkenlik elde etmek, yoğun bir geliştirme süreci ve mürekkep formülasyonu çalışmasının yanısıra, binlerce baskı kafasının ve tonlarca mürekkebin zorlu testlerden geçmesi sonucu gerçekleşmiştir. Bu deneyim, daha sonra Geniş Format Baskı’ya uygulanmıştır.

Ricoh'un Endüstriyel Baskı İşleri Küresel Genel Müdürü Dr. Christian Compera şunları söylemektedir: "Ortaklık, baskı kafalarımızı gerçek dünya gereksinimlerine göre daha odaklı bir şekilde geliştirmemizi sağlayacak. Çoğu zaman baskı kafası fikri mülkiyeti, malzemeleri ve baskı kafası üretim teknolojileri ile mürekkep formülasyonlarını çevreleyen yüksek düzeyde bir koruma olabilir. Ricoh ve Durst olarak geliştirme ekiplerini bir araya getirerek, nihai bir şekilde müşterilere fayda sağlayacak olan tüm baskı sistemini sürekli iyileştirme hedefini paylaşıyoruz.”

Durst Group'un CEO'su ve müşterek maliki Christoph Gamper şunları eklemiştir: “Bu anlaşma Ricoh ile işbirliğine dayalı bir yaklaşımı teyit ediyor ve sürdürüyor. Ricoh ile ortaklığımızı genişletmek, bir yandan baskı kafaları mürekkepleri ve alt tabakaların mükemmel etkileşimi üzerinde birlikte çalışırken, öte yanda yeni baskı sistemlerini pazara daha hızlı sunmamızı sağlıyor. Bu, yalnızca maksimum baskı kalitesi ve performansı elde etmemizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda daha uzun yazıcı ömrü için güvenilirliği garanti eder. Müşterilerimize yazıcı kafası kaynaklı risk faktörü olmaksızın yatırım kararları verebilmeleri için net bir temel sağlar."

Ricoh ve Durst'un teknik uzmanlığı ve ekipleri, yazıcıların yansıra yazıcı kafaları geliştirmek için yeni çözümler üzerinde işbirliği yapacak ve ortaya çıkmakta olan uygulamaların ihtiyaçlarına cevap verme konusunda inkjet teknolojisine potansiyel yaratacak. Gelişmiş sürdürülebilirlik için inkjet teknolojilerini ve malzemelerini kullanmanın daha düşük kurutma enerjisi tüketimi gibi yeni yolları şimdiden araştırılıyor. Önümüzdeki aylarda işbirlikçi girişimler hakkında daha fazla açıklama yapılacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin

|Ricoh Hakkında|

Ricoh, bireylerin her yerden daha akıllı çalışmasını sağlayan yenilikçi teknolojiler ve hizmetler kullanarak dijital iş yerlerini güçlendiriyor. 85 yıllık geçmişinden beslenen gelişmiş bilgi birikimi ve organizasyonel yeteneklerle Ricoh, dijital dönüşümü desteklemek ve iş performansını optimize etmek için tasarlanmış dijital hizmetler ve bilgi yönetimi ve baskı ve görüntüleme çözümlerinde lider bir sağlayıcıdır.

Merkezi Tokyo'da bulunan Ricoh Group, dünya çapında büyük operasyonlara sahiptir ve ürünleri ve hizmetleri şu anda yaklaşık 200 ülke ve bölgede müşterilere ulaşmaktadır. Mart 2021'de sona eren mali yılda, Ricoh Group dünya çapında 1.682 milyar yen (yaklaşık 15.1 milyar USD) satış gerçekleştirdi.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.ricoh-europe.com adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Ricoh Europe PLC

Jack Gibson

Tel: +44 (0) 203 033 3766

E-posta: media@ricoh-europe.com

Anasayfa: www.ricoh.com.tr

Facebook'ta Bize katılın www.facebook.com/ricoheurope

Twitter'da takip edin : www.twitter.com/ricoheurope

Linkedin'de takip edin : https://linkedin.com/company/ricoh-europe

Visit the Ricoh media centre at: www.ricoh-europe.com/press